Praktisk og priser

Terapi & Rådgivning:

Individuel 60 minutter 1000,-
Barn45 minutter 880,-
Par eller familie90 minutter 1500,-
Onlinesession45 minutter 1000,-
TRE-session60 minutter 1000,-

Undersøgelser:

Timepris 1300,- + moms samt kørsel efter statens kørselstaktser. Jeg udregner gerne et prisoverslag forud for undersøgelser.

Supervision:

 Individuel / gruppe60 minutter 1200,- / 1400,- + moms

Krisehjælp:

Kontakt mig for nærmere aftale, pris afhænger af akutgrad samt omfang

Der er et kvarters gang fra banegården til Fænøsundhuset, og der er gratis ubegrænset parkering i gården. Jeg har ikke et venteværelse, men kommer du i meget god tid kan du enten vente i stueetagen eller i lægernes venteværelse. Når det er din tid og du ankommer til min dør, med skiltet KIEL-Psykolog på døren, kan du gå lige ind hvis skiltet er grønt. Hvis skiltet er rødt bedes du banke på og vente på trappen, så lukker jeg dig ind.

Praktisk information
Jeg tager ikke imod klienter henvist via sygesikringen. Hvis du er medlem af Sygeforsikringen “danmark”, gruppe 1, 2 og 5, kan du få et tilskud pr. gang. Jeg kan afregne direkte med Sygeforsikringen “danmark”. Mange har også gode muligheder for hel eller delvis betaling via egen eller arbejdspladsens sundhedsforsikring, fagforening eller pensionsordning.

Jeg kører gerne hjem til dig/jer, hvis det er mest hensigtsmæssigt. Jeg takserer kørslen efter statens kørselstakster uden for Middelfart kommune. (Kr. 3,73 pr. Km) (2023-standard)

Du betaler pr. gang enten kontant eller via bankoverførsel eller MobilePay. Afbud skal ske senest dagen før kl. 18 på mail, sms eller telefonsvarer – ellers takseres til fuld pris.

Tavheds- og journalpligt

Som psykolog er jeg underlagt tavshedspligt i forhold til det, du fortæller under samtalerne. Jeg er også underlagt journalpligt, dvs. jeg opbevarer de oplysninger, jeg får. Det er oplysninger som:

– Sociale og helbredsmæssige forhold, der har betydning for vurderingen og behandlingen (se autorisationsloven).

– Jeg kan ligeledes modtage oplysninger, som du har givet samtykke til fra fx egen læge, sundhedsforsikring, kommune mm.

Disse oplysninger er personfølsomme og opbevares sikkert og fortroligt. Oplysninger videregives kun med dit samtykke.

Oplysnings- og underretningspligt

Er der risiko for at du forvolder skade mod dig selv eller andre, har jeg oplysningspligt, ligesom jeg har underretningspligt, hvis der er alvorlig mistanke om, at et barns udviklingsbetingelser er i fare. Din journal opbevares i 5 år fra det seneste notat i sagen er foretaget.

Dine rettigheder og klagemuligheder

Du kan få aktindsigt ved at henvende dig til mig. Eventuelle fejl eller misforståelser kan rettes, eller du kan lave en tilføjelse til din journal, som vedlægges. Ukorrekte oplysninger slettes naturligvis. Er du utilfreds med håndteringen af dine oplysninger, må du kontakte mig, så jeg har mulighed for at ændre på det. Det er Datatilsynet, Borgergade 28, 5. sal, 1300 København K, som behandler klagesager.